Enter The Lab

Nestje Lily 2019/2020

Op deze pagina komt alle informatie over het geplande nestje van onze Lily in 2019/2020.

home


Wij hopen in de herfst van 2019 onze Lily te laten dekken voor haar eerste nestje. Wanneer dit precies kan gebeuren is nog niet helemaal zeker, maar ze is 17 oktober loops geworden en we gaan er van uit dat ze eind oktober 2019 voor het eerst gedekt kan worden. Dit zou betekenen dat als alles goed gaat de eventuele pups geboren zullen worden rond eind december 2019 en zouden kunnen verhuizen rond eind februari 2020.

De reu die we voor Lily’s eerste nestje hebben uitgezocht is Charlie Chase van de Grote Moor (NHSB 2885040, geboren 02-06-2012). Charlie is een zwarte reu die ook geel draagt. We verwachten uit deze combinatie dan ook zowel zwarte als (donker-)gele pups. Meer informatie over Lily vindt u op haar eigen pagina.

Over Charlie

Charlie is een leuke, lieve reu die graag wil werken. Hij heeft meerdere SJP- en MAP-A diploma’s en een dual purpose certificaat, en haalde in 2018 de vierde plaats bij The Best of The Best. Charlie lijkt qua karakter en bouw vrij veel op onze Lily; hij is erg baasgericht en wil graag werken, maar is -wat wij heel belangrijk vinden- ook sociaal en vriendelijk naar andere honden, ook naar andere reuen. Hij is net als Lily iets lichter gebouwd dan de gemiddelde Labrador en niet zo groot. Wij verwachten dan ook dat pups uit deze combinatie een wat meer atletische bouw zullen hebben dan de gemiddelde Labrador.

home


home

home


Ook qua gezondheid zijn Lily en Charlie een mooie combinatie; Charlie heeft HD A en ED vrij uitslagen, zijn meest recente ECVO uitslag is van april 2019 en toen was hij weer vrij van alle aandoeningen. Hij is DNA getest en vrij van prcd-PRA, waar onze Lily drager van is, dus uit de combinatie kunnen zeker géén pups geboren worden die prcd-PRA symptomen kunnen ontwikkelen. Daarnaast is het inteeltcoëfficiënt van de combinatie met 3,61% over 11 generaties ook beduidend lager dan het gemiddelde (8%).


Interesse in een pup?

Let op: wij zoeken voor deze combinatie uitdrukkelijk mensen die actief en uitdagend bezig kunnen en willen zijn met hun hond, met een grote voorkeur voor jachttraining.

Als u interesse heeft in een pup uit deze combinatie kunt u zich aanmelden voor de interesse-lijst door een email te sturen naar info@enterthelab.nl. Wij houden u dan via email op de hoogte van alle ontwikkelingen omtrent het geplande nest. Nadat de dracht door een echo is bevestigd kunnen alle mensen die op dat moment nog steeds serieuze interesse hebben zich aanmelden voor een kennismakingsbezoek hier thuis. Pas als dat van beide kanten klikt komt men op de wachtlijst. Na de geboorte laten we aan alle mensen van de wachtlijst weten of er voor hen een pup bij zit.


Contactgegevens

Ton en Nathalie op den Dries

Enter

Mobielnummer Ton:

06 - 303 476 67

Mobielnummer Nathalie:

06 - 407 369 81

Svp niet bellen na 21:30

Emailadres:

info@enterthelab.nl

© 2019