Enter The Lab

Nestje Lily zomer 2021

Lily is in 2020 helaas leeg gebleven na een dekking. Zodra ze in 2021 opnieuw loops wordt laten we haar weer dekken, hopelijk zou ze in de zomer van 2021 dan pups kunnen krijgen. Zodra we de planning rond hebben en afspraken hebben kunnen maken met de eigenaar van de reu die wij op het oog hebben komt hier meer informatie over dit geplande nest.

Meer informatie over Lily vindt u op haar eigen pagina.

home

Interesse in een pup?

Let op: wij zoeken voor deze combinatie uitdrukkelijk mensen die actief en uitdagend bezig kunnen en willen zijn met hun hond, met een grote voorkeur voor jachttraining.

Als u interesse heeft in een pup uit deze combinatie kunt u zich vanaf januari 2021 aanmelden voor de interesse-lijst door een email te sturen naar info@enterthelab.nl. Wij houden u dan via email op de hoogte van alle ontwikkelingen omtrent het geplande nest. Nadat de dracht door een echo is bevestigd kunnen alle mensen die op dat moment nog steeds serieuze interesse hebben zich aanmelden voor een kennismakingsbezoek hier thuis. Pas als dat van beide kanten klikt komt men op de wachtlijst. Na de geboorte laten we aan alle mensen van de wachtlijst weten of er voor hen een pup bij zit.


Contactgegevens

Ton en Nathalie op den Dries

Enter

Mobielnummer Nathalie:

06 - 407 369 81

Mobielnummer Ton:

06 - 303 476 67

Svp niet bellen na 21:30

Emailadres:

info@enterthelab.nl

© 2020