Enter The Lab

Puck

Puck is een Havanezer, geboren in mei 2009. Haar stamboomnaam is Rebel Heart’s Cuba Libre. Puck is een gezelschapshondje en daar gedraagt ze zich ook naar. Ze is het liefst bij haar mensen, en dan graag op schoot. Puck ging één keer per week naar agility training met Ton en dat vond ze best leuk, maar als het te koud/nat/donker is hoeft het van haar eigenlijk niet zo en blijft ze liever bij vrouwtje op schoot liggen. Tijdens een van de wedstrijden besloot ze te stoppen met behendigheid en liet dat aan Ton merken door onder een van de toestellen te gaan liggen in de hoop dat Ton het rondje alleen zou afmaken... Sindsdien is ze met pensioen :-)

Puck is een vrolijk hondje dat graag kunstjes doet voor haar mensen, ze kan bijvoorbeeld heel goed kleine dingen die op de grond zijn gevallen apporteren. Daarnaast blaft ze graag vol passie als er gewaakt moet worden. Ze is dol op de zondagse wandelingen in het losloopbos en crost dan vol enthousiasme door de modder, maar met andere honden heeft ze niet zoveel. Ze trekt zich graag terug bij Nathalie’s ouders op de bank waar het iets rustiger is en ze niet lastig gevallen kan worden door opdringerige pups. Met Puck werd en wordt niet gefokt.


Frummel

Frummel is het resultaat van een ‘ongelukje’ tussen een Norwich terriër teefje en een Brusselse Griffon reu. Ze is het hondje van Nathalie’s ouders, maar is dagelijks in en om ons huis en bij onze honden te vinden. Frummel is geboren in oktober 2018 en heeft zich vanaf december 2018 als stoer klein hondje prima in de roedel grote Labradors gevoegd. Ze is ondeugend, stoer en speels en geniet er van om zich vol enthousiasme tussen het speelgeweld van de Labradors te storten. Haar liefste wens is om net zo groot te zijn en net zo hard te kunnen rennen als haar grote vriendin Lily.

Frummel heeft zich in maart 2020 ontpopt tot een geboren ‘nanny’ voor het nestje pups van Cookie. Ze was er niet bij weg te slaan, en ondanks dat de pups haar in een paar weken voorbij groeiden waren het volgens haar allemaal haar baby’s. Ze heeft gedurende de hele 8 weken samen met Cookie vol liefde voor ‘haar’ puppy’s gezorgd.

Contactgegevens

Ton en Nathalie op den Dries

Enter

Mobielnummer Nathalie:

06 - 407 369 81

Mobielnummer Ton:

06 - 303 476 67

Svp niet bellen na 21:30

Emailadres:

info@enterthelab.nl

© 2021